VA DE BO TOUR, PORTA'M UN SOUVENIR!

Hola Souvenirs! ara quan arriba el fred Els Souvenirs d'Ulisses s'activen, això vol dir que comencen les actuacions. Estem preparant una serie d'actuacions, ja era hora, no? per a aquest final d'any i principi de l'altre. Pel moment, estem fent unes camisetes del "VA DE BO TOUR, porta'm un Souvenir!" per a que vingueu ben equipats a vore'ns tocar. Vos posem una foto per a que les pogueu vore bé.

Les tenim en dos colors, blau i roig. Si ne voleu alguna només heu de dir-nos el color i la talla que voleu abans del dia 15 de setembre que serà quan fem la comanda per a imprimir-les. Si no la teniu demanada i la voleu després del dia 15 nosaltres ne demanarem alguna de més, però has de tindre sort que siga el color que t'agrada i la teua talla la que tinguem de més.

De totes maneres, si veiem que després hi ha prou gent interessada podem fer una altra comanada i tornar a portar camisetes.

El preu de cadascuna rondarà els 11€ (el preu variarà depenent del número de camisetes que demanem, tot i això no superarà els 12€ per camiseta)

I...... on les podeu demanar? Envieu-nos un correu a elssouvenirsdulisses@gmail.com amb el nom, la talla i el color o dixeu-nos un missatge al facebook amb les mateixes dades.









FINS AVIAT SOUVENIR!!!!

SABIES QUE...?

POTS VORE TOTS ELS COMENTARIS CLICANT-LI AL TITOL DE CADA ENTRADA