SÍ, UN CONCURS!

Hola Souvenirs! Com porteu les ganes de tornar a vore'ns en acció? Segur que teniu moltes ganes de tornar-nos a vore i sentir la nostra música, hem de dir-vos que entre hui i demà posarem al bloc un xicotet tros d'una de les cançons que tocarem al concert. Així, que atents al reproductor del bloc.

També ens agradaria tenir més contacte amb nosaltres, des del blog vos animem a que participeu, podeu deixar-nos comentaris, fer-nos preguntes, transmetre els vostres dubtes........ o simplement xarrar per xarrar. El cas és que duem ja casi un més sense cap dubte o comentari i no entenen massa bé el perquè, serà perquè........... Aprofiteu el blog per a deixar la vostra opinió.

Bé, recordeu que hi ha un concurs en marxa i que podeu endur-vos unes baquetes del Els Souvenirs d'Ulisses firmades per tot el grup. Si teniu alguna mena de dubte sabeu on trobar-nos.

Vos deixem una enquestesta nova.

PER A MÉS INFORMACIÓ TANT DEL CONCURS COM DEL CONCERT HO PODREU TROBAR ALS ENLLAÇOS DE LA BARRA LATERAL, DEIXANT-NOS UN COMENTARI O ENVIANT-NOS UN MAIL A elssouvenirsdulisses@gmail.com.

És tot.

FINS AVIAT SOUVENIR!!!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

wenaaaaas, gent, sóc la primera a votar o q? :P
el concurs és molt difícil, senyor responsable de recursos de jo què sé----- és que com es busca un tipus de lletra a internet..??

Els Souvenirs d'ulisses ha dit...

hola Núria! Hi ha pagines a internet que tenen mols tipus de lletra per a descarregar. Vos donaré alguns exemples (No vol dir que el tipus de lletra estiga entre aquestes, pot estar o no a les pàgines dels exemples)

EXEMPLES:
·http://www.creamundo.com/index.php?lang=es
·http://mangasverdes.es/2007/04/08/las-mejores-500-fuentes-en-descarga-gratuita/
·Etc...

GRÀCIES PEL COMENTARI. ADÉU

Anònim ha dit...

IE TU, SENYORETA!!! LES BAQUETES SÓN MEUES!!! Els que estan a l'estranger queden fora del concurs...i no val preguntar al senyor bateria!

Anònim ha dit...

vaig a ganar... ¬¬

Femme Fatale....

¬¬

Anònim ha dit...

guanyar...s diu guanyar... ¬¬

GANAREEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

bua!tinc moltes ganes de veure el concert!!!!!!!! Segur que es genial. A mes, tot el mon que us a vist, comenta que guanyeu molt en directe. Quan graveu la maqueta, el primer disc, serà meu. mols bessos per a tots souvenirs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

eeeeei, coom mola que ja has penjat, benvolgut amic Josep, (malababa, no tinc cap enxuf amb el administrador...perquè ell no vol perquè sino...) en fin, que he escoltat la cançoneta de Camins... i la veu d'ANDREU sona bé, per fi se sent! com es nota la taula de mescles, xe, quina peaso inversio!

Anònim ha dit...

No es diu Camins! La cançó es diu El Viatge!!!

Anònim ha dit...

serà possible.....jamacagatenlamarequvaparir....el malababa este, pefeccionista, "la cançó es diu el viatge" nyenyenye nyenye... docte de collons, ah no si era arnauet, ui perdona, :P

Anònim ha dit...

Tanana nanana!!!! Tanana nananana!!!!

Ja no queda res!!!!

SABIES QUE...?

POTS VORE TOTS ELS COMENTARIS CLICANT-LI AL TITOL DE CADA ENTRADA