RESACA FESTERA (QUE MAL SONA)

Hola Souvenirs! com va quedar el concert, vos agradà? Bé, esperem que si, però si hi ha algú que no li haja agradat tranquils perquè ne farem més i molt millors.

De moment ens toca seguir assajant i seguir fent cançonetes nostres, com la de "El viatge" i "En cos i anima". Augmentar el repertori nostre, ho farem i quan estigam preparats i agust amb les nostres cançons ens tornarem a veure les cares, no sabem on serà, però no vos preocupeu que se'ns passarà dir-vos-ho.


I bé, mentre que ens tornem a vore, sabeu que seguim amb el blog, amb totes les notícies dels Souvenirs i el concurs que encara el tenim en marxa, així que ànim i sort, que encara podeu tenir les baquetes del concert del dia 15.

No ens oblidem de res, així que encara que no heu vist les fotos del concert, les teniu al blog dels concerts, allí podreu entrar i vore-les totes les que tenim.
Vídeos encara no ne tenim, però estaran també. I si teniu alguna foto o vídeo del concert i oleu que el pengem al blog envieu-lo al correu de els souvenirs.

És tot.

FINS AVIAT SOUVENIR!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Souvenirs!
Per qüestions de feina, no vaig poder anar al vostre concert :-( Em va seber molt greu. Segur que el públic quedà ben content amb vosaltres.
Espere que pròximament ens doneu noves dates de concerts per poder escoltar-vos. Mentrestant ens entretidrem amb les fotos i vídeos del dia 15.
B7ts a tothom!

SABIES QUE...?

POTS VORE TOTS ELS COMENTARIS CLICANT-LI AL TITOL DE CADA ENTRADA